Om Mig

Om mig

Jeg hedder Mikkel Petersen og er 27 år og den heldige ejer af 5 korthåret hønsehunde og en langhåret hønsehund, jeg fik min første hund da jeg var 17 år, jeg er opvokset med jagthunde. Først var det den tysk langhåret hønsehund så en ruhaar, også kom de korthåret. Det var hunde mine forældrer havde, min første hund Midtals Gorm fik jeg af min far. Jeg valgte hvorfor en hanhund min fars tæve skulle parres med og det blev Nordboen Ax, da kom 9 hvalpe ud af det, 2 hanner og 7 tæver, et flot kuld. Mit mål med Gorm var at få ham i korthår klubbens avlsregister og det kom han 3 år efter han var født, så har han 1 præmie på 20timers 400meter schweiss, 5 pokaler har Gorm på schweiss prøver, og han er i vinderklasse.

Min anden hund skulle være en tæve fordi jeg godt kunne tænke mig at opdrætte korthåret. Jeg kiggede på den danske korthårs klubs hjemmeside men syns ikke der var noget spænde der, så jeg kiggede lidt rundt i verden. Jeg så på en svensk hjemmeside en svenskjagt & udstillings champion som var parret med en tjekkisk hanhund, så jeg bestilte en tæve der, det blev til Fasantorpedens ua Zeta.
Året efter turen til Sverige gik turen til Kennel Osterberg i Tyskland hvor jeg skulle hente en tæve (Ebba vom Osterberg)
år 2013 fik jeg en hanhund fra Sverige Kungshällans Nf Patriot.

Det med at kører langt få at hente hund synes jeg er meget spændende, det er ikke sidste gang jeg har importeret en hund.

Det var lidt om mig og mine hunde. 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Arne Husveg | Svar 12.10.2018 15.34

Hei- Ser at en av valpene heter Sille, vi er interresert i å møte deg og valpene og tar gjerne en tur nedover så fort det lar seg gjøre. Kan du holde av Sille ?

Anne og Jan Christensen | Svar 06.02.2015 23.37

Hej Mikkel.
Vi håber snart at du har nogle flere billeder af hvalpene.
Een af hvalpene er Sille som vi venter spændt på i Viby.

Karen Marie Andersen | Svar 04.01.2014 11.56

Har du nogle hanhunde tilsalg.

Mikkel Petersen 04.01.2014 14.59

Nej desværre men du kan blive skrevet op til en.
Mvh Mikkel

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.10 | 15:34

Hei- Ser at en av valpene heter Sille, vi er interresert i å møte deg og valpene og tar gjerne en tur nedover så fort det lar seg gjøre. Kan du holde av Sille ?

...
12.09 | 11:40

Hej!
Da jeg har købt en hvalp af Marc Jespersen, hvor faderen er Shadowfax, kunne det være skønt hvis du ville "lægge den ind med billede under avlshan".

...
14.05 | 12:13

Hej Ove vi købte en hund hos jer for 10 år siden i kaldte ham Rikin hos os hedder han Ricko . Vi vil sige at ham har det godt i nu blev 10år igår kh jan Berit

...
26.07 | 16:31

Hej Mikkel.

Tillykke med hvalpene.
Zille har det rigtig godt og alt tegner fint med hende. Hun leger jævnligt med brormand Dizel.

Hilsen fra Jan & Anne

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE