Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Niels Bay Kristiansen, d. 07-04-2016
Hej Mikkel
Kan se at Ebba er blevet mor igen.
Vi har Dirty (Nora). I lang tid har det været næsen der styrede det meste, hun er dag efterhånde begyndt at forstå hvad næsen skal bruges til.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Heidi & Michael, d. 30-11-2015
Hej Mikkel, her kommer lige en hilsen fra Juelsminde, hvor Noah (Midtals N Don Omar) allerede er faldet rigtig godt til :)

Den lange køretur hjem gik stille og roligt, ingen stress og uro. Og der har slet ikke været noget piben over at være blevet ’bortført’ fra sin hundefamilie.

Han er begyndt på sin renlighedstræning, og det går hurtigt fremad med at lære dét. Han får udforsket vores store landhave, hvor der er mange spændende ting, der skal undersøges. Og han har flere gange hilst på vores 3 udendørskatte, som han er rigtig sød ved, og er de er allerede glade for ham, så de kommer selv løbende, når han er ude.

Indenfor har han en masse aktivitets-legetøj og en rolig soveplads, og han er god til at skifte mellem aktivitet og hvile uden at stresse. Han elsker sko og ledninger, men eftersom vi har øjne i nakken og han allerede forstår et ”nej”, har han faktisk ikke ødelagt én eneste ting :)

I går fik han hilst på nogle nye mennesker, der kom på besøg, og det gik også rigtig fint.

Vi elsker vores nye familiemedlem! :)

Hilsen Michael, Heidi og Noah
Skrevet af Louise, d. 12-03-2015
Hej Mikkel
Her går det fortsat super godt med Knut som vi jo overtog fra tidligere ejer i November. Han er vellidt overalt han kommer frem og er den mest venlige og legesyge hund jeg længe har mødt. Han er altid imødekommende og jeg har aldrig set ham være sur. Vi er så glade for ham.
E-mail:
Skrevet af Ina, d. 15-01-2015
hej Mikkel.

Stor ros til dig for en rigtig god og informativ hjemmeside. Dejlige billeder af dig, dine hunde og hvalpe. Held og lykke med Ebba. Det er jo snart ved at være tid. Vi snakkes ved :)

Kærlig hilsen fra Ina

E-mail:
Skrevet af Claus Bjerre Petersen / Merethe Dall, d. 17-08-2014
Hej Mikkel.
Hjemturen gik rigtig godt, Chelsie, nu kaldet Carla, sov hele vejen.
Hun er en fantastisk hund, meget kvik og kærlig, vi forguder hende. Hun var hos dyrlægen og blev vaccineret og undersøgt d. 8/8, det klarede hun fint. Hun sidder fint når vi siger "sit" og dæk har hun også lært.
På torsdag d. 21.8, skal hun/vi begynde på hvalpe kursus, det bliver ret spændende for os alle 3.
Vi er meget glade og taknemmelige for vores lille Carla, hun er bare så god.

Kærlig hilsen fra Merethe, Claus og Carla
E-mail:
Skrevet af Bo Torning Christensen, d. 15-12-2013
Hej Mikkel.
Tak for din hilsen fra John idag da han var her for at chippe vores hvalpe det bliver en dejlig jul med alle de hvalpe herligt.
Held og lykke med hvalpene.
Kennel-Jeplon ønsker jer en glædelig jul.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Malene Holm Hansen, d. 11-10-2013
Hej Mikkel
En lille hilsen fra Slow, nu kaldet Banjo, den fynske tornado :-)
Han har det rigtig godt og er faldet godt til. Vores gamle hund forguder ham- i en sådan grad vi slet ikke havde turde håbe på! Så det var den helt rigtige beslutning.
Banjo er begyndt til hvalpetræning og er- hvis jeg selv skal sige det- holdets bedste ;-) Nu glæder vi os til han bliver klar til et 'snudehold', så han kan få udfordret sin særdeles fine og aktive næse. Jeg er blevet meget inspireret og påtænker at tage jagttegn og træne Banjo i schweissarbejde. Selvfølgelig kun på amatør/hyggebasis. Jeg er helt sikker på Banjos evner, nu må vi se med mine :-)
Her er et billede af to trætte kammerater. Jeg skal nok maile nogle flere, så du også kan se ham aktiv i naturen. Lige nu er han nemmest at fange i sovende stund.
De bedste hilsner fra Banjo, Bjarke og Malene
E-mail:
Skrevet af Kenneth Rehhoff, d. 15-09-2013
Hej Mikkel,

Så er vi begyndt med markprøver med Mary Lou (Berta)
Vi har deltaget i en lokal markprøve hvor hun fik en 1st præmie og blev prøvens bedste hund.
Herudover har vi deltaget i to markprøver i åben klasse hvor hun har fået to 1st præmier, hvilket må siges at være OK :-)
E-mail:
Skrevet af Stephanie, d. 20-08-2012
Hej Mikkel. :)
Rávenhulen lady sunshine, har vi valgt at kalde Gemma, som betyder stjerne på Latin. :) Hun trives rigtig godt, og er vildt glad for hendes nye lejetøj, og ikke mindst sin bamse. Vi er alle 6 i familen rigtige glade for hende, hun bringer så meget glæde og smil med sig, så det er bare dejligt :) Vi er i fuld gang med træningen til jagt, og der sker fremskridt for hver gang. Jeg skal prøve at huske at skrive igen snart og ligge flere billeder ind :) Hilsen Fam. Svendgaard
E-mail:
Skrevet af jesper . pedersen . tlf . 21707240, d. 18-06-2012
hej hej . lige en lille hilsen fra ryla . fra tjæreborg . jeg har det meget godt . jesper er meget glad for mig . jeg er meget dyktig til mange ting . .
Mvh . Ryla .
E-mail:
Skrevet af Peter Nørgaard, d. 12-06-2012
Hej Mikkel.
Her går det godt, Freja vokser dag for dag og er stadig en bandit, men vi kunne ikke undvære hende, hun er familiens et og alt.
Tillykke med bukken, den er jo flot.
Ps. Freja er så småt begyndt at forstå fynsk.
År og fred
Peter Nørgaard
E-mail:
Skrevet af solvieg og ib på sjælland, d. 13-04-2012
vi har lige set de nye hvalpe hvis de bliver lige så gode som den vi har købt så er der mange der bliver glade
Skrevet af solvieg og ib, d. 21-03-2012
hej nu er vi online så vi sender et billede af messi/rasmus og han er super dygtig og lærenem
E-mail:
Skrevet af Janne, d. 22-02-2012
Super dejlige hunde
Skrevet af Den Onde Store Søster, d. 29-06-2010
Hej Mikkel :o)
Jeg håber at du er kommet dig over chokket og pinligheds faktoren din søster glad udøver i alt offentliheg ;o) jeg siger i alle tilfælde 1000tak for en hyggelig dag!!!
-og jeg har været inde og kikke, du har helt ret, vi skal ikke bedømmes samme dag i Vejen... men jeg mener at kunne lure, at vi skal samme dag i Ballerup og i Herning. her du planer om at melde til der??? jeg kan lokkes hvis du smøre madpakken ;o)
Det er nogle super lækre hvalpe (men hvordan skulle de kunne blive andet når de er efter ynglingshunden) der går nogle heldige hvalpekøbere rundt der ude...
/ML.
E-mail:

Nyeste kommentarer

17.04 | 00:15

Desværre er det ikke nogen spændende kuld i DK lige nu eller på vej, men i Sverige er der, kontakt mig hvis jeg skal hjælp dig. Mvh Mikkel

...
13.04 | 14:48

Hej Mikkel
Har du hvalpe til salg?- tæve.
Hvis ikke, kan du da anbefale en kennel der har/ får kuld snarest?
Vh
Anette

...
14.01 | 19:51

60948513 mvh Mikkel

...
14.01 | 14:42

Tak,men jeg kan ikke finde dit telefonnummer?

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE