Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Malene Holm Hansen, d. 11-10-2013
Hej Mikkel
En lille hilsen fra Slow, nu kaldet Banjo, den fynske tornado :-)
Han har det rigtig godt og er faldet godt til. Vores gamle hund forguder ham- i en sådan grad vi slet ikke havde turde håbe på! Så det var den helt rigtige beslutning.
Banjo er begyndt til hvalpetræning og er- hvis jeg selv skal sige det- holdets bedste ;-) Nu glæder vi os til han bliver klar til et 'snudehold', så han kan få udfordret sin særdeles fine og aktive næse. Jeg er blevet meget inspireret og påtænker at tage jagttegn og træne Banjo i schweissarbejde. Selvfølgelig kun på amatør/hyggebasis. Jeg er helt sikker på Banjos evner, nu må vi se med mine :-)
Her er et billede af to trætte kammerater. Jeg skal nok maile nogle flere, så du også kan se ham aktiv i naturen. Lige nu er han nemmest at fange i sovende stund.
De bedste hilsner fra Banjo, Bjarke og Malene
E-mail:
Skrevet af Kenneth Rehhoff, d. 15-09-2013
Hej Mikkel,

Så er vi begyndt med markprøver med Mary Lou (Berta)
Vi har deltaget i en lokal markprøve hvor hun fik en 1st præmie og blev prøvens bedste hund.
Herudover har vi deltaget i to markprøver i åben klasse hvor hun har fået to 1st præmier, hvilket må siges at være OK :-)
E-mail:
Skrevet af Stephanie, d. 20-08-2012
Hej Mikkel. :)
Rávenhulen lady sunshine, har vi valgt at kalde Gemma, som betyder stjerne på Latin. :) Hun trives rigtig godt, og er vildt glad for hendes nye lejetøj, og ikke mindst sin bamse. Vi er alle 6 i familen rigtige glade for hende, hun bringer så meget glæde og smil med sig, så det er bare dejligt :) Vi er i fuld gang med træningen til jagt, og der sker fremskridt for hver gang. Jeg skal prøve at huske at skrive igen snart og ligge flere billeder ind :) Hilsen Fam. Svendgaard
E-mail:
Skrevet af jesper . pedersen . tlf . 21707240, d. 18-06-2012
hej hej . lige en lille hilsen fra ryla . fra tjæreborg . jeg har det meget godt . jesper er meget glad for mig . jeg er meget dyktig til mange ting . .
Mvh . Ryla .
E-mail:
Skrevet af Peter Nørgaard, d. 12-06-2012
Hej Mikkel.
Her går det godt, Freja vokser dag for dag og er stadig en bandit, men vi kunne ikke undvære hende, hun er familiens et og alt.
Tillykke med bukken, den er jo flot.
Ps. Freja er så småt begyndt at forstå fynsk.
År og fred
Peter Nørgaard
E-mail:
Skrevet af solvieg og ib på sjælland, d. 13-04-2012
vi har lige set de nye hvalpe hvis de bliver lige så gode som den vi har købt så er der mange der bliver glade
Skrevet af solvieg og ib, d. 21-03-2012
hej nu er vi online så vi sender et billede af messi/rasmus og han er super dygtig og lærenem
E-mail:
Skrevet af Janne, d. 22-02-2012
Super dejlige hunde
Skrevet af Den Onde Store Søster, d. 29-06-2010
Hej Mikkel :o)
Jeg håber at du er kommet dig over chokket og pinligheds faktoren din søster glad udøver i alt offentliheg ;o) jeg siger i alle tilfælde 1000tak for en hyggelig dag!!!
-og jeg har været inde og kikke, du har helt ret, vi skal ikke bedømmes samme dag i Vejen... men jeg mener at kunne lure, at vi skal samme dag i Ballerup og i Herning. her du planer om at melde til der??? jeg kan lokkes hvis du smøre madpakken ;o)
Det er nogle super lækre hvalpe (men hvordan skulle de kunne blive andet når de er efter ynglingshunden) der går nogle heldige hvalpekøbere rundt der ude...
/ML.
E-mail:
Skrevet af Mona Hattens, d. 19-06-2010
Tak fordi vi måtte komme og se hundehvalpene, de er søde, men det er også nogle dejlige stor hunde du har.
E-mail:
Skrevet af Peter Åström, d. 18-10-2009
Hej Mikkel,

Tack för trevlig pratstund på utställningen. Jag var med på fredagens fältprov och lärde mig mycket om tyska provformerna-tyvärr var jag också tvungen att åka hem på lördag morgon. Fina bilder på dina hundar också-både Osterbergaren och fasantorpedaren ;-)...hur går det med Osterberghunden då? Hur gammal är den?
Hälsningar från norra sverige,
/Peter och Åsa
E-mail:
Skrevet af Ole Petersen, d. 08-09-2009
hej mikkel så har jeg været her fed hjemmeside du har lavet hilsen Ole
Skrevet af Anders Petersen , d. 20-08-2009
Hej Mikkel

Du må meget gerne sende mig nogle af de billeder du tog til hundetræning af ronja.

Hilsen Anders
E-mail:
Skrevet af thomas, d. 10-08-2009
Hej Mikkelher er så min mail adr. så du kan sende de billeder . Noget andet så er det en kanon side du har fået lavet hilsen Thomas
E-mail:
Skrevet af Kim Staal, d. 26-07-2009
Hej Mikkel! Tillykke med din flotte hjemmeside. Jeg har brugt lidt tid på at navigere lidt rundt på dine sider og jeg synes at det ser rigtig flot ud. Held og lykke fremover med din hjemmeside.
//Kim Staal
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

13.06 | 06:26

Packers and Movers Gurgaon Provide Reliable, Safe and Certified Service Provider list @ https://packers-and-movers-gurgaon.in/

...
12.06 | 13:34

Get Shifting/Relocation Quotation from ###Packers and Movers Delhi. Packers and Movers Delhi @ https://packers-and-movers-delhi.in/

...
29.03 | 13:49

Hej Line, desværre ingen lige nu. Falder jeg over en kontakter jeg dig. Mvh Mikkel

...
28.03 | 20:12

Hej Mikkel, kender du nogen der har en tæve på 5-6 måneder til salg??. Vi mangler en lige nu. Min mand tåler desværre ikke de helt små hvalpe. Men 5-6 mdr er ok

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE